Noordwijk aan Zee – Aan de Koningin Wilhelmina Boulevard zal een markante en unieke nieuwe woonresidentie verrijzen:
RESIDENCE van ORANJE. De ontwikkeling voorziet in 70 riante en uiterst luxueuze appartementen, top- en grand penthouses, alle met zowel zee- als landzicht.

Op de locatie waren het Beach Hotel en het voormalige Boulevard Hotel gevestigd, beide behorende tot de HOTELS van ORANJE. In oktober 2019 is de onherroepelijke bouwvergunning voor het te ontwikkelen wooncomplex verleend en de voorverkoop van appartementen en penthouses zal binnenkort van start gaan. De aanvang van de bouw ligt naar verwachting rond eind 2021 en de geschatte bouwtijd is circa twee jaar.

Op de begane grond komt een levendige plint met restaurants, lounges en recreatieve functies.
Onder de gebouwen komt een twee-laagse parkeergarage voor circa 600 auto’s ten behoeve van de residentiële bewoners en hotelgasten. Het naast gelegen HOTEL van ORANJE zal volledig worden verbouwd en aan het bestaande hotel zullen circa 100 hotelkamers en suites worden toegevoegd.

Ook zullen het wellness center en de congresfaciliteiten van HOTEL van ORANJE worden vernieuwd en vergroot. Alle faciliteiten van HOTEL van ORANJE zullen beschikbaar zijn voor de bewoners van RESIDENCE van ORANJE. Direct na het definitief verlenen van de bouwvergunning, zijn de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw gestart. Voor de ontwikkeling Residence van Oranje tekent het internationaal bekende Noordwijkse architectenbureau Van Egmond Architecten.